McDonald’s România anunţă extinderea lanţului de cafenele. Câte unităţi noi vor fi deschise în acest an

de Stiri Buzau Media
mc-donalds

mc-donaldsMcDonald’s România, cel mai mare lanţ de restaurante de pe piaţa locală, extinde reţeaua de cafenele McCafé cu cinci unităţi, în Bucureşti, Buzău, Piteşti şi Craiova, pentru a ajunge la 19 cafenele până la finalul anului, două fiind deja deschise în august, în urma unei investiţii de 720.000 lei. Compania a deschis la începutul lunii o cafenea în Bucureşti, în restaurantul din Titan, investind 350.000 de lei în locaţie, se arată într-un comunicat al McDonald’s.

Restaurantul din Titan funcţionează din anul 2010 şi deserveşte zilnic circa 2.000 de clienţi. Totodată, compania a inaugurat vineri o McCafé în restaurantul din Buzău, în urma unei investiţii de peste 370.000 de lei. Înfiinţat în 1999, restaurantul din Buzău are o capacitate de 53 de locuri în interior şi 72 pe terasă, cu peste 2.500 de clienţi zilnic.

McDonald’s vrea să mai deschidă în perioada următoare o cafenea în restaurantul din zona Păcii din Bucureşti una în restaurantul Piteşti Gară şi una în restaurantul din Craiova.

„Anul acesta nu avem ca prioritate deschiderea de restaurante, ci dezvoltarea conceptului McCafé, avem 14 în prezent, dar vom avea 20 până la sfârşitul anului, şi să remodelăm restaurantele. Nivelul de investiţii este comparabil cu cel de anul trecut, de peste 13 milioane lei, din surse proprii ale companiei, în proiectele McDonald’s România”, a declarat directorul general al companiei, Daniel afirma Boaje.

Compania a investit 700 de milioane de lei în cei 20 de ani şi are o echipă de peste 4.000 de angajaţi.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns