Arbitru de fotbal, implicat în afaceri cu prostituție și proxenetism

de Stiri Buzau Media
Arbitru de fotbal, implicat în afaceri cu prostituție și proxenetism

Arbitru de fotbal, implicat în afaceri cu prostituție și proxenetismUn arbitru de fotbal se află printer cei descoperiți recent de polițiștii buzoieni ca fiind artizanii unor afaceri necurate cu miros de prostituție și proxenetism. Este vorba despre un buzoian de 41 de ani, acuzat de proxenetism, care este arbitru de fotbal în cadrul Comisiei Județene de Arbitri și arbitrează meciuri de Liga a V-a și a VI-a.

Individul și-a  plasat iubita de 24 de ani dansatoare în diverse cluburi din județul Buzău. Ulterior, aceasta a acceptat să se prostitueze. Nu a fost de ajuns. Individa și-a ademenit alte 4 prietene între care o minoră de 17 ani. Toate s-au prostituat pentru sume cuprinse între 100 și 300 de lei. O parte din bani ajungeau la fete, altele la proxenet. Ulterior, alți indivizi care le cunoșteau pe  tinere au început să le propună și să le găsească clienți.

Afacerea le-a fost stricată, în cele din urmă, de polițiștii buzoieni care i-au ridicat miercuri în urma unor percheziții.

Tânăra de 24 de ani a fost singura persoană reținută, dar cercetările continua și nu este exclus să apară și alte surprize în acest dosar.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns