Două meciuri tari găzduite, duminică, de stadionul din Crâng

de Stiri Buzau Media

 

Cuplaj fotbalistic extrem de interesant, în acest weekend, la Buzău! Stadionul municipal va găzdui, duminică, 8 august 2021, două meciuri oficiale, unul de Liga 1 și altul de Liga 2.

Ziua va fi deschisă de jocul echipei din Crâng, FC Buzău, cu Universitatea Cluj, din etapa a 2-a a Ligii 2, la ora 12:00. Ulterior, de la ora 19:00, va avea loc meciul Chindiei Târgoviște cu Dinamo, din etapa a 4-a a campionatului Liga 1.

Chindia a anunțat miercuri dimineață că intrarea generală pe stadionul din Buzău la jocul cu Dinamo va costa 15 lei. La meciul celor de la FC Buzău cu Universitatea Cluj, accesul în arenă se face pe baza biletelor, tichete care vor fi puse în vânzare, începând de sâmbătă, la poarta Crângului. Prețul unui bilet este 10 lei.

Accesul pe stadionul din Buzău se face restrictiv, cu prezentarea fie a adeverinței de vaccinare, fie a unui test PCR sau rapid antigen, fie cu dovada trecerii prin COVID-19 în ultimele 180 de zile. Pentru a veni, totuși, în sprijinul amatorilor de fotbal, organizatorii partidei au contractat o firmă care va efectua teste antigen rapide la poarta stadionului, în schimbul sumei de 15 lei. Astfel, microbiștii care vor să vină, duminică, în Crâng se pot considera avantajați. Cu un singur test rapid, o persoană poate urmări ambele meciuri din tribune.

De la revenirea în Liga 1, în vara lui 2019, Chindia Târgoviște a jucat doar de cinci ori cu Dinamo, două meciuri fiind anulate din cauza pandemiei de coronavirus. FC Buzău se va afla la primul meci oficial pe teren propriu în noul sezon de Liga 2, după ce a început campionat la Mediaș, cu o înfrângere în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 1-2.

 

Știri despre: , , , ,