Două noi achiziții la F.C. Buzău

de Stiri Buzau Media

FC Buzău își întărește lotul în perspectiva noului sezon al ligii a 2-a de fotbal. Numai în această săptămână, formația din Crâng a bifat două noi transferuri.

În primul rând aste vorba despre fotbalistul argentinian Pablo Gaitan, care a semnat déjà pentru FC Buzău, urmând să se alăture, cât de curând lotului antrenat de Cristi Pustai. Mijlocașul, conațional cu Lionel Messi, a evoluat ultima oară la Poli Iași, fiind transferat la gruparea moldoveană de la General Diaz, echipă din Paraguay. Pentru formația din Copou, Gaitan a bifat douăsprezece prezențe și un total de 640 de minute, pe dreptunghiul verde. Argentinianul și-a trecut în cont și un gol pentru gruparea ieșeană.

Tot în această săptămână, FC Buzău a perfectat și achiziția lui Cristian Avram, portar al naționalei Republicii Moldova. Goalkeeperul în vârstă de 26 de ani vine de la Petrocub și a mai evoluat la Dinamo-Auto și Dacia Chișinău. Cota de piață a moldoveanului este de 175.000 de euro. Cristian Avram a bifat 7 prezențe în naționala sub 21 de ani a Moldovei, debutând pentru reprezentativa mare în acest an.

Pablo Gaitan

 

Cristian Avram

Știri despre: , ,