E tare greu! Gloria – Rapid Suceava, astăzi, în Crîng

de Stiri Buzau Media

faza gloriaLupta pentru salvarea de la retrogradare a devenit şi mai complicată, după ce Rapid Suceava şi CS Baloteşti s-au apropiat la unul, respectiv două puncte de Gloria şi ACS Berceni, cele două echipe aflate, momentan, pe locurile care asigură menţinerea automată în eşalonul secund. Echipa din Crîng mai trebuie să facă a „n”-a oară abstracţie de situaţia financiară groaznică, într-o perioadă cînd plata baremului de arbitraj a devenit principala problemă, şi să se concentreze exclusiv la ceea ce are de făcut pe teren. Victoria este obligatorie şi ar constitui o adevărată gură de oxigen, orice alt rezultat plasînd Gloria într-o situaţie disperată şi din punct de vedere sportiv. Partida, care contează pentru etapa a 3-a din play-out, se dispută pe stadionul din Crîng, cu începere de la ora 11.00.

Viorel Ion, antrenor Gloria Buzău: „Lupta pentru primele locuri s-a comprimat, au venit mai multe echipe, Suceava, Baloteşti, noi şi Berceni. O să fim 4 echipe care o să ne batem pe două locuri, că este riscant să ajungi la baraj. Sîmbătă o să fie un meci foarte greu, Suceava este o echipă imprevizibilă, dar eu sper să depăşim momentul de la Baloteşti!”

Costel Ilie, antrenor Rapid Suceava: “Victoria de la Piatra Neamţ a adus o stare bună de spirit şi sper să continuăm pe aceeaşi linie ascendentă. Ne aşteaptă o partidă dificilă la Buzău, în compania unei echipe cu jucători experimentaţi şi cu relaţii de joc sudate. Trebuie să dăm dovadă de caracter, de spirit de sacrificiu şi să ne întoarcem cu cel puţin un punct!”

Play-out, Etapa a 3-a

ACS Berceni – CS Baloteşti

Gloria Buzău – Rapid Suceava

Ceahlăul Piatra Neamţ – Bucovina Pojorîta

Clasament

1.Berceni – 17 p

2.Gloria – 16 p

3.Suceava – 15 p

4.Baloteşti – 15 p

5.Pojorîta – 10 p

6.Ceahlăul 5 p

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns