FC Buzău a încheiat seria amicalelor cu o victorie

de Stiri Buzau Media

FC Buzău a încheiat cu o nouă victorie seria meciurilor de pregătire, în vederea ultimelor 3 partide ale sezonului regulat. Pe stadionul din Crâng, trupa lui Cristi Pustai a învins, sâmbătă, cu 2 la 1, liderul seriei a II-A din Liga a 3-a, Oțelul Galați.

FC Buzău a deschis scorul încă din minutul 3, după o fază fixă. Cornerul executat de pe partea dreaptă de Pațurcă a fost deviat către colțul lung de Ciobanu, iar Chică Roșă a avut de îndeplinit o simplă formalitate, împingând balonul în plasă. Aceste a fost și scorul înregistrat la pauză, cu toate că trupa din Crâng a mai avut câteva situații de a majora diferența de pe tabelă.

Golul doi a venit în minutul 68, la capătul unei curse a lui Alex Munteanu. Veteranul Buzăului a centrat perfect, iar Neicuțescu a plasat calm mingea din șase metri cu capul, imparabil.

Oaspeții au redus din diferență în minutul 85, prin Nica. Atacantul Oțelului a reușit un slalom printre fundașii buzoieni și a marcat în ciuda opoziției lui Stoian. A fost și scorul final al partidei, ultima înainte de reluarea campionatului

FC Buzău joacă, sâmbătă, 26 febuarie, acasă cu Astra Giurgiu, un meci în care are nevoie neapărată de cele trei puse în joc, pentru a rămâne în cursa către play-off.

Știri despre: ,