Handbal Club Buzău, nicio șansă în fața campioanei Dinamo București!

de Stiri Buzau Media

Nicio șansă pentru Handbal Club Buzău, în meciul de sâmbătă seară, de la Sala Sporturilor, împotriva campioanei Dinamo București, în etapa a 10-a a Ligii Naționale masculine.

Cu un lot de cinci stele, din care nu au lipsit staruri precum Sorhaindo, Gurbindo, Bannour, Humet ori Vali Ghionea, cea mai bună echipă din handbalul masculin românesc a avut, însă, de înfruntat o rezistență solidă, în prima repriză, din partea echipei buzoiene. Mai mult, în poarta celor de la Handbal Club, tânărul Eugen Crăciunescu a făcut adevărate minuni, parând 13 șuturi pe parcursul meciului. De aici a rezultat și o diferență rezonabilă, la pauză, 17-15 în favoarea dinamoviștilor.

Din păcate, filmul s-a rupt în partea secundă a partied, când echipa buzoiană nu a mai contat în joc, iar în ultimul sfert de oră chiar a depus definitiv armele. Dinamo s-a desprins și la 10 ori 11 goluri diferență și a câștigat detașat: 24-35.

După acest meci, Handbal Club Buzău a coborât pe locul 9. Echipa buzoiană mai are de trecut un hop, sâmbătă, la Baia Mare, cu Minaur, după care programul va reintra într-un oarecare normal, odată încheiată o serie infernală de meciuri, cu Turda, Steaua și Dinamo!