Transfer de viitor pentru FC Buzău

de Stiri Buzau Media

FC Buzău investește în viitor. Fundașul stânga Robert Sălceanu, căpitanul Dunării Călărași, a fost transferat la gruparea din Crâng. Jucătorul este unul dintre remarcații ligii secunde, chiar dacă Dunărea este printre codașele competiției. Mai mult, internaționalul de tineret se încadrează și în baremele impuse de FRF.

Fotbalistul călărășean a bifat prezențe la loturile Under 18 și Under 20 ale naționalei româniei, fiind unul dintre cei mai apreciați tineri din eșalonul secund, în ciuda parcursului modest făcut de Dunărea. La echipa din Călărașu, tânărul a bifat 17 meciuri în acest sezon, 15 în campionat și două în Cupa României.

Sălceanu constituie un proiect de viitor, pentru FC Buzău, pe lângă faptul că aduce concurență pe postul de fundaș stânga al echipei din Crâng, acolo unde evoluează de obicei tânărul Tudor Oltean.

Robert Sălceanu a fost descoperit chiar de tenicianul buzoienilor, Cristi Pustai, fiind promovat sezonul trecut de la echipa de juniori a Dunării Călărași.

În prezent, flancurile echipei naționale Under 20 sunt asigurate de doi fotbaliști din liga secundă. Este vorba despre Sălceanu, proaspăt transferat de FC Buzău și Pârvulescu, fost component al lotului Gloriei.

 

Știri despre: , , ,