Victorie în prelungiri pentru FC Buzău, la Brașov!

de Stiri Buzau Media

Victorie pe muchie de cuțit pentru FC Buzău la Brașov, după ce a condus cu 3 la 0, a fost egalată pe final, dar a înscris golul victoriei în prelungiri.

FC Buzău a început ca din tun partida de sub Tâmpa și după numai 16 minute conducea deja cu 2-0, după reușitele lui Neicuțescu și Chică-Roșă. A fost 3-0 imediat după pauză, după golul lui Găitan, iar Buzăul a crezut ca partida era jucată.

Filmul meciului s-a schimbat însă radical și a devenit palpitant în ultima jumătate de oră a partidei. Brașovul a revenit în meci grație golului semnat de Angelov, în minutul 60. Cu cinci minute înainte de final, gazdele au redus diferența la o singură lungime, după ce Vlad Mihalcea și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Două minute mai târziu, același Mihalcea a reluat în plasă pe lângă Avram, după o combinație excelentă cu Angelov, iar FC Buzău se vedea egalată:

Finalul a fost de infarct, Buzăul fiind echipa care a avut câștig de cauză. Ekollo a reluat în plasă după ce și-a pierdut omul de marcaj și a adis toate cele trei puncte în Crâng.

Victoria menține trupa lui Cristi Pustai pe primul loc în Grupa B de play-out a Ligii secunde, cu 35 de puncte. Mai mult, cu aceste trei puncte este virtual salvată de la retrogradare.

Știri despre: