Constantin Toma: Ieri, 19 februarie 2022, echipa noastră de handbal fete SCM Gloria Buzău a învins lidera clasamentului CS Rapid București, cu 30 – 25

de Stiri Buzau Media

Dragi buzoieni, Ieri, 19 februarie 2022, echipa noastră de handbal fete SCM Gloria Buzău a învins lidera clasamentului CS Rapid București, cu 30 – 25. Sigur, victoria este importantă în lupta pentru locurile ce asigură prezența în cupele europene, dar mai importantă a fost determinarea jucătoarelor noastre, motivate de un public buzoian entuziasmat! A fost o simbioză cum rar se poate vedea între o echipă și susținătorii săi!

Am avut bucuria să îl avem printre susținători și pe domnul Marcel Ciolacu, care a trăit intens evenimentul! Iată că Buzăul a început să crească, încet dar sigur și prin sport! De curând, Consiliul Local Municipal a aprobat o hotărâre prin care s-a înființat în cadrul Clubului Gloria, o secție ,,Sportul pentru toți”, prin care sperăm să creăm o adevărată emulație pentru mișcare și sport, în rând buzoienilor de toate vârstele. HAI BUZĂU!

Constantin Toma