Constantin Toma – Săptămâna trecută, în perioada 18-20 mai 2022, am fost invitat la Cluj-Napoca, de domnul primar Emil Boc, Președintele Asociației Municipiilor din România, cu prilejul vizitei oficiale în România, a domnului Apostolos Tzitzikostos, Președintele Comitetului European al Regiunilor

de Stiri Buzau Media
Dragi buzoieni,
Săptămâna trecută, în perioada 18-20 mai 2022, am fost invitat la Cluj-Napoca, de domnul primar Emil Boc, Președintele Asociației Municipiilor din România, cu prilejul vizitei oficiale în România, a domnului Apostolos Tzitzikostos, Președintele Comitetului European al Regiunilor.
Acest comitet reunește toți primarii și președinții de regiune din toată Europa, fiind un organism foarte important în funcționarea mecanismului politic european.
A fost prezent domnul Nicolae Ciucă, Premierul României, președinții asociațiilor primarilor și consiliilor județene, precum și europarlamentari, parlamentari și aleși locali.
Am participat la mai multe întâlniri legate de prezentul și viitorul Europei, iar una din conferințe ,,Europa începe în Transilvania – Ce urmează? – Democrație, educație, cultură și tineret după Conferința privind viitorul Europei”, a declanșat multe discuții interesante între oficiali și tinerii din Cluj.
De asemenea, a fost o întâlnire dedicată refugiaților ucraineni în România și modurile în care sunt sprijiniți.
Concluzia este una sigură pentru a avea un viitor mai bun!
Trebuie să ne luptăm cu toții pentru a avea democrație și cât mai multă educație și cultură. Iar implicarea tinerilor în politică este foarte importantă, dar tinerii ar trebui mai întâi să performeze într-o profesie!
Constantin Toma
Știri despre: