Dobriță Ionel, primarul comunei Berca – Vineri, cu mari emoții, ne-am ținut de promisiune și am acordat pentru al cincilea an consecutiv burse speciale de merit elevilor cu rezultate deosebite la învățătură în anul școlar 2021-2022

de Stiri Buzau Media
Vineri, cu mari emoții, ne-am ținut de promisiune și am acordat pentru al cincilea an consecutiv burse speciale de merit elevilor cu rezultate deosebite la învățătură în anul școlar 2021-2022.
Dacă la început am acordat 43 de burse, în cuantum de 400 lei pentru fiecare elev, în acest am avut onoarea să acordăm 50 de burse speciale de merit a câte 500 lei pentru fiecare elev.
Aceste burse speciale de merit sunt oferite din bugetul local al comunei Berca, separat de bursele oferite din partea guvernului român și reprezintă răsplată pentru muncă și devotamentul elevilor, aceștia au nevoie de încurajarea și susținerea noastră, a tuturor.
Urmărim să contribuim la recompensarea celor mai buni elevi din dorința de a-i motiva să învețe mai mult și mai eficient.
În curând, vom premia și elevii cu media 10 la Evaluarea Națională/Bacalaureat ( 1.000 lei pentru fiecare elev), precum și elevii cu notă 10 la o disciplină de la Evaluarea Națională/Bacalaureat ( 500 lei pentru fiecare elev cu o notă de 10 la Evaluare Națională și 300 lei pentru fiecare elev cu o notă de 10 la Bacalaureat).
Le doresc din suflet multă sănătate și împlinirea tuturor aspirațiilor.
Vacanță plăcută!!!!
Dobriță Ionel, primarul comunei Berca