„Cabina actorilor” a lui Cătălin Crișan se joacă iar la Buzău

de Stiri Buzau Media

cabina-actorilorDuminică, 13 martie, începând cu ora 18.00, buzoienii sunt invitați la Teatrul “George Ciprian” unde se va juca prima piesă de teatru scrisă de Cătălin Crișan – „Cabina actorilor”.

Piesă în regia lui Felix Crainicu, „Cabina actorilor” îi are în distribuție pe Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu, Alexandra Sălceanu și Cătălin Crişan.

„Cabina actorilor” ilustrează un crâmpei din viaţa personală a patru actori care trebuie să joace o comedie. Problemele apar în momentul în care întâmplările din vieţile personale încep să îi afecteze nu doar în afara scenei, ci şi în timpul spectacolului. Dramatismul de la cabine contrastează flagrant cu umorul spumos din timpul scenelor de „teatru în teatru”.

Spectatorii vor putea vedea şi simţi prin ce trec actorii şi ce sacrificii fac aceştia pentru a fi veseli atunci când ei sunt, de fap,t trişti, pentru a fi sănătoşi atunci când sunt bolnavi, tineri când au un suflet bătrân sau optimişti atunci când nu se mai poate face nimic.

Cortina nu se ridică doar pentru o simplă reprezentaţie pe scena, ci şi pentru a pătrunde în intimitatea actorului, cel care, înainte de toate, este un om.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns