Play-off-ul, tot mai departe: Gloria – FC Clinceni 0-2

de Stiri Buzau Media

faza gloriaGloria a făcut un mare pas înapoi în lupta pentru ocuparea ultimului loc de play-off la finalul rezonului regulat, fiind învinsă miercuri după-amiază, în Crîng, de către FC Clinceni, scor 0-2, în etapa a 21-a, prima intermediară din sezonul de primăvară. Decisivă în economia rezultatului final a fost eliminarea atacantului Clement Pălimaru, în minutul 28, la o fază în care jucătorul buzoian l-a atacat violent pe unul dintre adversarii săi. Nevoită să evolueze mai bine de o oră în inferioritate numerică şi împotriva unei trupe care vizează promovarea în Liga I, Gloria a cedat abia în final. Mijlocaşul oaspeţilor, Alexandru Neagu a deschis scorul în minutul 81, iar cu un minut înainte de final Cătălin Vlaicu şi-a învins propriul portar, pe Dănuţ Sîrbu, după o fază care l-a avut în prim plan pe Kuku. În urma înfrîngerii în faţa Clinceniului, Gloria a coborît un loc în clasament, pe 8 (26 de puncte), fiind depăşită şi de ACS Berceni (28 de puncte), în timp ce distanţa faţă de SC Bacău, ocupanta ultimului loc de play-off, 6, s-a mărit la 3 puncte.

Nu meritam să pierdem această partidă! Echilibrul jocului s-a rupt clar la eliminarea lui Pălimaru, dacă rămîneam 11 la 11 eu zic că nu scotem egal, cîştigam meciul. Am avut ocazii de gol în prima repriză chiar şi-n 10 oameni. În repriza a 2-a s-au mai schimbat datele problemei, cu cît a trecut timpul şi pe un teren ca ăsta, desfundat, am cedat fizic şi cam aşa s-a scris istoria acestei partide – antrenorul Gloriei, Viorel Ion, după meciul cu FC Clinceni.

Iată echipa folosită de Viorel Ion în partida de miercuri: Sîrbu – Agache, Vîrtej, Vlaicu, Ghiţă – Marcu (83 Koprindzhiyski), Cl. Dumitrescu – Danciu, Dedu (79 Răduca), Burlacu (65 N. Popescu) – Pălimaru.

 

Sîmbătă, în etapa a 22-a, Gloria va întîlni în deplasare pe ACS Berceni.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns