Lansare de carte: HAIKU DE RÂMNICU SĂRAT

de Stiri Buzau Media
AFIS LANSARE

 coperta ROIUL DE STELESâmbătă, 11 iulie 2013, ora 11.00, la Centrul Cultural Municipal „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat, va avea loc lansarea volumului „Roiul de stele” al hajinului Genovel-Florentin Frăţilă, carte apărută sub egida Editurii „Rafet”, în cadrul colecţiei „Scriitori râmniceni”. De remarcat faptul că autorul, a primit, anul trecut, un important premiu la Concursul internaţional de Haiku-uri” organizat la Tokyo (Japonia)

   Hajinul râmnicean,  descoperit de poetul Marian Ilie, a debutat, în anul 2012, cu volumul bilingv (român-englez) de haiku „Picuri de rouă”, care a primit un premiu la ediţia a VII-a a Festivalului „Primăvara poeţilor”, organizat de Biblioteca Judeţeană „V. Voiculescu” din Buzău.

   În 2013, Genovel Florentin Frăţilă semnează cel de-al doilea volum, de data aceasta proză – „DRACULA. Ordinul Iubirii” -, o carte ce dezbate o nouă viziune asupra operei lui Lucian Blaga şi în care propune un PLAN DE SCHIMBARE A LUMII!

 Publicist Viorel Frîncu

 

 

2 comentarii
  • E prea mult spus ca a fost descoperit de mine. L-au descoperit japonezii, care i-au acordat doua premii, la concursuri internationale organizate de ei, in Tara Haiku-ului. Trebuie sa fi fost altcineva, sau un concurs de imprejurari, care sa-l fi indemnat sa participe la acele concursuri.
    Eu n-am facut decat sa ma conving ca a meritat aprecierea japonezilor, sa-l introduc si sa incerc sa-l promovez in mediul literar de „acasa”. Iata, a meritat! Felicitari si succes, Genovel!

  • Felicitări tuturor iubitorilor de poezie. În competiția pentru conciziune în poezia cu formă fixă, Ion Pillat s-a înscris cu nemuritoarele sale „Poeme într-un vers”(Ex.„La sfinții-n zugrăveală, amurgu-ngenunchea”- Voroneț). Cu toată dragostea pentru apreciatul publicist Viorel Frâncu și pentru gazda articolului său, autorul de haiku-uri este „h a i j i n”, nu „h a j i n”. În rest toate bune și multe succesuri.

Lasă un răspuns