Week-end cu mulți cai putere la Pădurea Pleșești

de Stiri Buzau Media
eveniment

evenimentSituată la nici șase kilometri de municipiul Rm. Sărat, Pădurea Pleșești va fi gazda unui eveniment devenit deja tradiție. Pasionații motoarelor din zona de sud-est a țării, dar și din alte regiuni, sunt așteptați să petreacă un week-end deosebit.

 ‘’ Evenimentul a ajuns la cea de a treia ediție și sper să nu se oprească aici. Îmi plac oamenii care au hobby-uri, de aceea mă implic personal să ajut cu tot ce pot pentru reușita acestor întruniri. Nu organizăm zile ale localității cu mici și bere, dar sprijinim astfel de evenimente, fără cheltuieli majore. În seara aceasta le oferim participanților surpriza unui meniu tradițional, compus din fasole și cârnați, iar mâine, adăugăm și un gulaș, ne-a declarat Marius Chiru, edilul comunei Podgoria.

 Sâmbătă sunt programate concursuri cu un character educativ-preventiv, genul ‘’ cine merge cel mai incet cu motocicleta” sau aruncarea la țintă fixă cu cauciucul. Iubitorii de motociclete vor putea să asiste la o paradă a motocicletelor, în jurul orelor 14.00, care se va desfășura pe traseul Podgoria-Rm. Sărat. Vor participa cluburile de motocicliști din Brașov, Suceava, Pitești, dar și cel din Rm. Sărat, condus de Baciu Nicu.  Seara, pădurea va răsuna de un concert folk de excepție.

 “Am invitat anul acesta, ca și în anii precedenți, tot ceea ce este reprezentativ pentru muzica bună, de calitate. Vor concerta Dan Manciulea, alături de fiul său și o formație de 4 tineri care alcătuiesc Clubul de folk al lui Cornel Tudose, care, anul acesta nu poate fi alături de noi, spre deosebire de anii precedenți”.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns