Gașca Zurli vine luni la Buzău cu cel mai nou spectacol – „Vreau Pupic de noapte bună“

de Stiri Buzau Media
Gașca Zurli vine luni la Buzău cu cel mai nou spectacol

Încercuiţi în calendar, cu roşu, verde, galben, mov şi albastru, data de 28 septembrie, pentru că va fi o zi specială. Gaşca Zurli, iubită de toţi copiii din România, vine la Buzău cu cel mai nou spectacol – „Vreau Pupic de noapte bună“, iar personajele – Zdrăngănel, Clopoțel, Truli, Fetița Zurli și Mirela – Prezentatoarea – personaje ale Companiei de Evenimente Zurli – promit momente pline de culoare, distracţie, magie, muzică, glume şi râsete. Spectacolul este programat, de la ora 18,00, la sala Consiliului Județean.

“Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă. Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoala-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața dă startul întregii zile și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o închidem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul “Vreau Pupic de noapte bună” îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se – transmit membrii trupei.

Gaşca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva.

Biletele se găsesc la magazinul partener Eventim:
Orange Shop Buzău – Str. Unirii Centru, bl.D
Preț bilet: 25 Ron – cat. III, 35 Ron – cat.II, 40 Ron – cat.I
*Dacă un adult ține un copil în brațe, plătește un singur bilet.
*Dacă rămân bilete nevândute, acestea se vor găsi la intrare cu aprox. o oră înainte de spectacol.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns