Hoț de meserie la doar 14 ani. Un adolescent a ajuns în arestul Poliției după ce a spart cel puțin 12 case în Merei

de Stiri Buzau Media

Hoț de meserie la doar 14 ani. Un adolescent a ajuns în arestul Poliției după ce a spart cel puțin 12 case în MereiHoț de mic. Un adolescent de 14 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi spart cel puțin 12 case și o mașină, pe raza comunei Merei.

Individul care ar fi trebuit să meargă la școală nu să fure tot ce-i pică în mână a fost reținut în data de 24 septembrie de poliţiştii Secţiei 6 poliţie rurală Merei, hoțomanul din Merei fiind acuzat de furt calificat.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada mai – august a.c., ar fi pătruns în 12 locuinţe şi într-un autoturism de pe raza comunei Merei, de unde ar fi sustras diferite bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 15.250 de lei.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de adolescentul respectiv, ulterior instanţa dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Secţiei 6 poliţie rurală Merei continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns