Cezar Preda, prima dată după retragerea de la șefia PNL Buzău : “Trebuie să demitizăm că unii ar face mare politică, dar nu pot din cauza lui Preda”

de Stiri Buzau Media

PREDA-CezarDeputatul liberal de Buzău Cezar Preda a vorbit, duminică, la o conferință de presă, despre motivul retragerii sale de la conducerea PNL Buzău, dar și despre relația pe care o are în acest moment cu organizația județeană a Partidului Național Liberal.

Preda era cel care nu îi lăsa să câștige și acum o să vedeți că îi las să lucreze și să câștige și o să mă bucur alături de ei. Nu încerc să îi influențez sau să îi determin să facă ceva. Dacă vor să îi ajut cu ceva atunci îi voi ajuta dar în rest nu am altfel de relații și nu doresc să am alte relații (… ) PNL Buzău e o organizație în efervescența pregătirii alegerilor și eu sper ca ea să se mobilizeze. Nu am nici un fel de relație cu cei de acolo, nici bună, nici rea, dar vin când au ceva să îmi spună și nu discut cu nimeni în afara cadrului instituțional, nici din fostul PDL, nici din vechiul PNL pentru că doar așa pot fi mobilizați să facă treabă. Să scoatem din ecuația gândirii lor că nu se făcea ceva din cauza lui Preda. Preda era cel care nu îi lăsa să câștige și acum o să vedeți că îi las să lucreze și să câștige și o să mă bucur alături de ei. Nu încerc să îi influențez sau să îi determin să facă ceva. Dacă vor să îi ajut cu ceva atunci îi voi ajuta dar în rest nu am altfel de relații și nu doresc să am alte relații… – a declarat deputatul Cezar Preda.

Deputatul PNL de Buzău a reafirmat că nu doreşte să se implice în campania electorală pentru alegerile locale de anul acesta și, mai mult, el susţine că nici măcar nu ştie cine va fi candidatul liberalilor pentru funcţia de primar al municipiului Buzău, deşi sondajul intern s-a încheiat. „Eu nu am văzut candidatul. Ei sunt mai transparenţi decât mine. Aţi văzut că eu am plecat seara şi dimineaţă am aflat din presă că au luat deja 6 primari. Eu cred sincer în şansele PNL la primărie şi cred că cine se va bate cu PSD va câştiga. Cine va face blat cu ei şi va trece pe lângă ei nu va câştiga nimic. Este prima dată după 16 ani când nu sunt angrenat în campania electorală locală. Trebuie să demitizăm că unii ar face mare politică, dar nu pot din cauza lui Preda”, a declarat Cezar Preda.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns