Loteria fiscală: Bonurile de 312 lei din 11 ianuarie, câştigătoare

de Stiri Buzau Media

loteria-bonurilor-fiscaleBonurile în valoare de 312 lei emise la 11 ianuarie sunt câştigătoare la a doua extragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de astăzi la sediile ANAF.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna ianuarie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

În acest an vor fi organizate 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, la 15 mai, respectiv 25 decembrie, fiecare, ca şi în 2015, cu un fond de premiere de un milion de lei.

La extragerea din 15 mai vor putea participa bonurile emise în perioada 1 februarie – 29 aprilie 2016, iar la cea din 25 decembrie bonurile din intervalul 1 mai – 9 decembrie, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Finanţelor.

Legea bugetului de stat pe anul 2016 prevede un fond total de premiere de 14 milioane de lei, aferent celor 14 extrageri.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns