Consilierul local Constantin Ionescu s-a supărat pe șefii de la București. Își dă demisia din PNL și candidează independent

de Stiri Buzau Media

10334399_712467038895341_3589916109726192966_nNemulțumit că liderii de la Centru l-au scos din cărți pentru Primăria Buzău, consilierul liberal Constantin Ionescu a decis să candideze ca independent. Ionescu a făcut anunţul cu puțin timp în urmă, în cadrul unei conferinţe de presă. El a mai anunțat că își va da demisia din PNL după întâlnirea cu reprezentanții mass-media.
Decizia lui Constantin Ionescu este o replică la decizia PNL de a nu lua în calcul candidatura sa din partea partidului la Primăria Municipiului Buzău, candidatură care fusese validată de vechea conducere județeană a PNL. Săptămâna trecută, însă, conducerea centrală a partidului a decis să schimbe garnitura de conducere a organizaţiei judeţene liberale, astfel că printr-un vot al Biroului Permanent Naţional, în fruntea filialei judeţene şi candidat al PNL la Palatul Comunal a devenit Ovidiu Anghel.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns