Liviu Dragnea este așteptat să facă ordine în PSD Buzău în privința candidatului la primărie

de Stiri Buzau Media

dragneaAfaceristul Constantin Toma, directorul Registrului Comerțului Sorin Lazăr sau actualul primar interimar Fănică Bîrlă? Teoretic, unul dintre aceștia ar putea fi candidatul PSD Buzău la Primăria municipiului. Practic, nimic nu mai este sigur, după ce până la sfârșitul săptămânii trecute, Fănică Bârlă îl susținea pe medicul Victor Ioniță și și-a și declarat oficial această susținere. Acum Bârlă vrea el să candideze la alegerile pentru funcția de edil al municipiului Buzău, după ce anestezistul Ioniță a ieșit din competiția internă din motive personale.

Gurile rele vorbesc însă despre un as în mânecă pe care conducerea PSD Buzău l-ar putea anunța cât de curând, fiind vorba despre unul dintre finii fostului primar Constantin Boșcodeală. Că va fi sau nu pusă în practică intenția, cert în acest moment este că filiala buzoiană a Partidului Social Democrat nu are încă stabilită persoana care va candida pentru fotoliul de primar. Reprezentanții PSD spun că se caută omul cel mai potrivit care să ocupe această funcție, deținută timp de 20 de ani de Constantin Boșcodeală. Zilele acestea, conducerea Partidului Social Democrat urmează să ia o decizie și să îl nominalizeze pe cel care ar urma să fie candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Buzău.
Pentru a tranșa această problemă, este așteptat la Buzău și Liviu Dragnea, președintele executiv al Partidului Social Democrat.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns