Un militar buzoian are nevoie urgentă de ajutorul nostru

de Stiri Buzau Media

12498471_936130386440024_668493653_nDestin crunt pentru un militar din Buzău. Liviu Dinu are doar 25 de ani și până să aibă o problemă majoră la un ochi era fericit, avea o viață frumoasă și își făcea cariera care și-o dorea. O greșeală, din păcate, i-a năruit visele și l-a adus în pragul disperării. Medicii români nu i-au pus un diagnostic cert și timp de 2 ani l-au tratat, operat, mințit ca până la urmă să-i spună clar că nu au ce să-i mai facă, că putea fi mai rău, să-și piardă ochiul definitiv. Lovitura a fost greu de suportat și, totuși Liviu nu s-a lăsat. Singura lui şansă la o viaţă fără chin și să poată să-și continue cariera a fost o clinică din Turcia care l-a acceptat și contracost l-a și operat.

S-a împrumutat de bani, familia lui l-a ajutat cât a putut, însă, acum, e mult prea săracă s-o mai poată face. El și familia lui este însă mult prea săracă. Acum, are nevoie de ajutor pentru control și continuarea tratamentului, nu mai are nici măcar bani de drum, nici posibilitatea de a mai împrumuta de la cineva. Nu-i o sumă mare dar el nu o mai are, nu o mai găseste, nu mai are de unde s-o împrumute. Orice ajutor din partea dumneavoastră este binevenit.

Cu ochii în lacrimi și glasul tremurând, militarul Dinu spune: Îmi doresc să mă refac și să rămân în continuare în cadrul armatei să devin și eu subofițer.

Da, asta este dorința cea mai mare a tânărului militarul. Nu contează suferința și datoriile de până acum, nu contează că a suferit câteva intervenții chirurgicale, de schimbat cristalinul natural cu unul artificial, început de glaucom și altele. Nu contează că după aproape doi ani de chin în țară a plecat în afară, în Turcia pe banii lui și, la control, i s-a spus că „ochiul e inflamat, că am o infecție în interiorul ochiului și că tot ce mi s-a făcut în spitalul din România nu a fost soluția ce-a mai bună. Mi s-a mai precizat faptul că dacă mă prezentam de prima data la clinică aveam șanse mari de refacere. Astfel, echipa de medici a hotărât să îmi facă încă o intervenție chirurgicală și că o să facă tot posibilul să-mi recuperez vederea. Mă lupt din răsputeri, mă rog de toată lumea să-mi dea o mână de ajutor să-mi continui tratamentul și să pot rămâne în cadrul armatei – a declarat tânărul militar pentru evenimentul zilei.

Își dorește să urmeze tratamentul deși este destul de costisitor ca să-și revină și să poată muncii acolo unde îi este sufletul ca să-și achite datoriile. Spune deschis: „Vreau să vă precizez că după intervenția chirurgicală de la Clinica Anadolu mă simt mult mai bine, vederea mi s-a mai îmbunătățit. Tot ce am făcut până acum a fost suportat de mine, m-am împrumutat la bancă de 24.000 de ron, am făcut încă un împrumut la C.A.R de 3.000 de ron la UM la care sunt angajat, am și o descoperire de cont de 4.000 de ron, m-am împrumutat și la rude încă 10.000 de ron. Acum, nicio bancă nu mai îmi acordă alt credit. Chiar nu știu unde să mă mai împrumut să pot să îmi continui tratamentul. În ultimul rând vreau să vă spun, deși îmi este foarte greu și nu pot să vă descriu ce-i în sufletul meu, că tot ce-mi doresc este să mă refac și să-mi continui cariera militară. Cum? Nu știu, nu mai am soluții, nu mai am somn, nu mai cred decât într-o minune. O parte din familia mea este armata și nu aș vrea să rămân orfan de ea.” Are deci nevoie de ajutorul nostru. Atât cât poate fiecare dintre noi. Din puțin se face mult. Cei care vor să în ajute pe Liviu Dinu au la dispoziție 2 conturi: EUR – RO32BTRL01004201529251XX RON – RO57BTRL01001201529251XX Conturile sunt deschise pe numele DINU LIVIU – cod client 0529251, la Banca Transilvania.

1415583_936130489773347_233421866_n

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns