Marcel Ciolacu, replică la conferința de presă a PNL Buzău

de Stiri Buzau Media

received_709671832508144“Ca urmare a conferinței de presă organizate de PNL Buzău marți 22 martie, observ că liberalii buzoieni sunt mai degrabă interesați de jocurile politice decât de problemele municipiului și ale județului.
Ceea ce au afirmat nu are nicio legătură cu legislația electorală în vigoare, pe care le recomand să o citească mai cu atenție, pentru că e clar că nu o stăpânesc, principalele îndatoriri și atribuții în ceea ce privește campania și precampania electorală revenind Autorității Electorale Permanente. Menționez că PSD nu a încălcat nicio lege, acțiunile întreprinse de noi făcând parte dintr-o campanie de consultare cu privire la programul nostru electoral. Este cumva similar cu ceea ce fac și liberalii în alte localități. (în acest sens am atașat două astfel de exemple, bannere expuse în București, cu diverși candidați liberali).
Cred că cei de la PNL sunt în continuare ancorați în trecut și extrem de confuzi după toate scandalurile recente. Este însă doar problema lor. Dar nu voi accepta ca, din dorința de a-și acoperi propriile greșeli, să facă acuzații nefondate la adresa noastră. PSD Buzău nu a încălcat și nu va încălca legislația electorală atât timp cât eu voi fi președintele acestei organizații”, a declarat într-un comunicat de presă președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns