Masa “festivă” oferită poștașilor la restaurantul din Piața Dacia, în atenția procurorilor

de Stiri Buzau Media

pnl-buzauPresupusa încercare a social-democraților de a implica în campania electorală reprezentanți ai Poștei Române și ai altor deconcentrate ajunge în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Biroul Electoral de Circumscripție Județean a decis să trimită la Parchet o plângere a Organizației Județene a PNL Buzău în care se invocă săvârșirea infracțiunilor de amenințare și șantaj, vizat fiind PSD Buzău. Aceeași plângere a fost depusă inițial la Biroul Electoral de Circumscripție Municipal, însă a fost respinsă, iar liberalii au contestat decizia la BEC. Cum Biroul Electoral nu are competență în soluționarea plângerii, a fost sesizat Parchetul. Liberalii cer să se facă verificări cu privire la încercarea de șantajare a mai multor angajaţi ai deconcentratelor, în special de la Poştă Română, prin amenințarea cu concedierea, în scopul de a-i determina să se implice în campania electorală.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni, poștașii din Buzău au fost convocați, pe bază de ordin de serviciu, de însuși directorul instituției, Faustin Scântei, la o ședință la un restaurant din centrul orașului. Spre seară, angajați ai  Poștei și-au făcut, rând pe rând apariția la restaurant. În același timp, au sosit și mai mulți lideri ai PSD Buzău, iar ședința și masa au avut loc cu ușile închise.

1 comentariu
  • Intr-o fotografie facuta in seara cu pricina pot fi vazuti factori postali din municipiul Buzau , soferi , un electrician , un lacatusi , oficianti . Nu l-am vazut pe organizator , om important si cu putere de convingere prin amenintare . Asteptam ancheta Parchetului si a Companiei Posta Romana .

Lasă un răspuns