Ovidiu Anghel: ” Cine vrea să mă susțină în lupta contra PSD, este binevenit”

de Stiri Buzau Media

12804554_932203250166071_924779212_nOvidiu Anghel, director Electrica Furnizare, singurul candidat independent în acest moment pentru Primăria municipiului Buzău, a declarat pentru buzaumedia că o eventuală colaborare cu liberalii ar putea avea loc doar în condițiile în care aceștia vor decide să susțină proiectul său de dezvoltare a municipiului Buzău.

În acest moment sunt pregătit să candidez pentru Primăria Buzău. Nu exclud să am parteneriate cu toate forțele care-mi împărtășesc PROIECTUL MEU INTEGRAT DE DEZVOLTARE URBANĂ A MUNICIPIULUI BUZĂU. Exclud, însă, orice proiect politic comun cu personaje ale trecutului politic buzoian: dr. Ion Vasile și familia Mocanu – a declarat, pentru buzaumedia, Ovidiu Anghel, director Electrica Furnizare, după ce în presa buzoiană au apărut luni informații potrivit cărora ar urma să preia conducerea filialei județene a PNL și să candideze sub sigla partidului pentru Primăria Buzău.

Mai mult, unele canale media dădeau, din nou, ca sigură, în aceste condiții, înregimentarea grupului de pesedişti al cărui exponenţi sunt fostul senator PSD Ion Vasile şi deputatul Adrian Mocanu. În plus, aceleași canale media relatau că actualul şef al PNL Buzău, Dorin Bădulescu a fost deja la Bucureşti la o întâlnire cu fruntaşi de la Centru unde a fost informat despre deciziile luate, la propunerea secretarului general al PNL Ilie Bolojan, care încă mai caută soluția viabilă pentru a liniști apele în organizația de la Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns