La PNL e liniste si armonie. După război, lucrurile merg ca unse, susțin liderii partidului

de Stiri Buzau Media
cezar-preda-pnl

cezar-preda-pnl„Partidul Național Liberal funcționează ca un adevărat partid”, a  susținut avocatul Dorin Bădulescu, copreședintele PNL la conferința de presă de duminică

Evenimentele care au avut loc pe scena politică și administrativă buzoiană în ultima săptămână au fost atacate , pe rând, de cei doi lideri ai PNL la conferința de presă de duminică.

Avocatul Dorin Bădulescu a răspuns acuzațiilor membrilor PSD în urma ședinței de săptămâna trecută de la CJ Buzău.

„ Am văzut în urma interviurilor date de niște reprezentanți ai Partidului Social Democrat nemulțumirea acestora de faptul că Partidul Național Liberal  a votat ca un ceas elvețian și a respins anumite proiecte propuse de PSD, care ascundeau în spatele  lor bineînțeles interese mai mult sau mai puțin oculte. Am fost acuzați că ne-a lovit canicula…..că s-a întâmplat nu știu ce cu consilierii județeni…o să le spun, o să le transmit domnilor din Partidul Social Democrat că Partidul Național Liberal funcționează și funcționează foarte bine și că de acum încolo s-a cam terminat cu huzurul PSD-ului în județul Buzău. Așa cum anunțam și la conferința noastră de presă anterioară de duminica trecută am previzionat și am arătat încă o dată că Partidul Național Liberal funcționează ca un adevărat partid. Nu cred că mai poate contesta cineva calitatea oamenilor pe care-i avem în interior și care fac politica Partidului Național Liberal”, a declarat avocatul Dorin Bădulescu la începutul conferinței de presă.

Referitor la situația internă a PNL, deputatul Cezar Preda a făcut anunțul că , în privința alegerilor de anul viitor, au candidați înscriși la compețiția internă pentru consiliile locale, municipal și județean, iar pentru Primăria Municipiului Buzău sunt 4 candidați înscriși.

“Statutul ne obligă să nu oprim nicio înscriere din membri PNL. …, dar nu putem să vă divulgăm niciun nume deocamdată, va fi o competiție internă”, a declarat copreședintele PNL, deputatul Cezar Preda.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns