Toma face uitate promisiunile din campanie sau funcționarii lui Boșcodeală i-au tăiat elanul?

de Stiri Buzau Media

constantin-toma-300x239Constantin Toma și-a început promițător mandatul la conducerea Primăriei. Face ce nu a
promis în campanie și lasă pe mai târziu angajamentele luate în fața alegătorilor.

Deși a anunțat că dacă va ieși primar, toți buzoienii vor circula gratuit cu autobuzul în oraș, se pare că mai avem de așteptat. Imediat după ce a fost investit primar, C-tin Toma a spus că mai întâi societatea publică de transport Trans – Bus trebuie să achiziționeze mai multe autobuze și să-și mărească parcul auto, iar pentru asta se va încerca atragerea de fonduri europene, inclusiv pentru asfaltarea tuturor traseelor pe care se efectuează transport în comun.

Primarul Toma a avansat și un termen până când proiectul va fi pus în practică – doi ani – doi ani și jumătate.

Doar că Primăria Buzău se chinuie de ani buni să definitiveze un proiect pentru reabilitare termică a câtorva blocuri din municipiu cu fonduri europene. Poate că noua conducere a administrației locale va avea mai mulți sorți de izbândă.

Primarul Buzăului și-a început mandatul la Primărie cu două măsuri stringente. Constantin Toma a anunțat vineri pe pagina personală de Facebook că a desființat parcarea din fața Palatului Comunal și a deschis accesul publicului în Primărie pe intrarea principală din Piața Dacia. ”Așa cum a promis în campania electorală, îmi încep mandatul cu o nouă abordare a relației administrației locale cu cetățenii, bazată pe respect și transparență. Ca prime măsuri am desființat parcarea din fața Palatului Comunal și am redeschis accesul publicului în Primărie pe intrarea principală din Piața Dacia. Totodată, vă anunț că am instalat în hol un punct de prim ajutor având în vedere canicula înregistrată în ultimele zile”, a scris pe Facebook Constantin Toma.

Astfel, noul primar al Buzăului a adoptat o idee care a fost lait – motivul campaniei contracandidatului său de la PNL, Ovidiu Anghel, promovată într-un spot electoral.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns