Adio, alimente UE? Beneficiarii încă nu au primit ajutoarele

de Stiri Buzau Media
Adio, alimente UE? Beneficiarii încă nu au primit ajutoarele

Adio, alimente UE? Beneficiarii încă nu au primit ajutoareleAdio, alimente de la Uniunea Europeană, în acest an! Până la această dată, nu s-au organizat nici măcar licitațiile care să desemneze firmele furnizoare de produse. Astfel, buzoienii cu venituri modeste care beneficiau de pachete trebuie să mai aștepte câteva luni, până când se va finaliza procedura și, în mod normal, ar trebui să primească o cantitate dublă. În anii anteriori, până la această dată primăriile aproape că finalizau împărțirea alimentelor de la Uniunea Europeană către beneficiari.

Doar că acum, nici până la această dată Guvernul nu a organizat licitațiile în urma cărora ar fi trebuit să se desemneze firmele care vor furniza produsele alimentare. Deocamdată, autoritățile buzoiene, mai exact reprezentanții Instituției Prefectului Buzău, nu au nicio informație legată de data la care se va face distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană.

Anul trecut, fiecare beneficiar a primit 4 litri de ulei, 4 kilograme de zahăr și 6 de făină. Alte 6 kilograme de mălai, 2 pungi cu paste făinoase, 8 conserve de carne de porc și 6 cu carne de vită, precum și 10 cutii cu pate de ficat.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns