Cum încearcă autoritățile județului să atragă turiști în Buzău

de Stiri Buzau Media

646x404Judeţul Buzău a fost binecuvântat cu locuri deosebite, unele dintre ele unice în ţară. Obiectivele turistice naturale, dar şi cele istorice ori culturale, ar putea face din judeţul nostru o destinaţie turistică foarte interesantă pentru vizitatorii din toată lumea.

Pe aceste argumente și pe alte câteva la fel de valoroase se bazează și Consiliul Județean Buzău care va fi prezent la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României ce se va desfășura între 25 și 28 februarie 2016 pentru a prezenta oferta turistică a judeţului, dar şi de obiceiurile şi tradiţiile din zonele de munte şi de câmpie.

La ediția de primăvară a Târgului de Turism al României vor fi prezente companii din 15 țări — Albania, Bulgaria, Croația, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia și Ungaria. De asemenea, târgul va reuni 281 de firme care vor participa în calitate de expozanți și co-expozanți.

Și pentru că promovarea turismului românesc este, ca de fiecare dată, o componentă importantă a târgului, 12 consilii județene, 13 orașe și patru comune din România vor fi prezente la TTR.

În cadrul târgului, își vor promova oferta turistică consiliile județene Alba, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Satu-Mare. Reprezentanții orașelor Alba-Iulia, Amara, Cluj, Făgăraș, Mangalia, Piatra-Neamț, Poiana Brașov, Sighișoara, Târgu-Neamț, Târgoviște, Techirghiol și Timișoara vor expune la Târgul de Turism porturi tradiționale și vor binedispune vizitatorii prin muzica și dansurile specifice zonei din care provin.

CJ Buzău are un rol extrem de important în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea turistică, însă nimic nu poate fi promovat la adevărata valoare fără reabilitarea infrastructurii rutiere din zonele de interes.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns