Polițiști buzoieni vor pregăti joi masa de prânz pentru bătrânii unui azil de la Ulmeni

de Stiri Buzau Media

received_941669172552812Poliţişti din mai multe structuri ale Inspectoratului județean de Poliție dau joi o probă de îndemânare culinară cu final umanitar. Trei echipe de polițiști de la IPJ Buzău se vor întrece în inventivitate, gust şi talent iar proba măiestriei în bucătărie va ajunge pe masa unor bătrâni ori tineri abandonaţi de familii dintr-un centru social de la Ulmeni. Pentru poliţiştii buzoieni a devenit tradiţie ca, în apropierea unei mari sărbători, gândurile lor să se îndrepte către persoanele defavorizate.

Având în vedere că pe data de 25 martie se va sărbători Ziua Poliţiei Române, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Secţia România – Regiunea 1 Buzău, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, va organiza o acţiune umanitară, ai cărei beneficiari vor fi persoanele care se află în Aşezământul Social „Sf. Sava” din comuna Ulmeni.
Evenimentul va debuta în ziua de 24 martie, la ora 10.30, cu un concurs de gastronomie, în cadrul căruia trei echipe formate din poliţişti de la mai multe structuri ale IPJ Buzău (membri IPA) vor pregăti un meniu de prânz, de post, în bucătăria pusă la dispoziţie de un agent economic din municipiul Buzău.
Deşi numai una dintre echipe va fi declarată câştigătoare, concurenţii vor face tot ce va depinde de ei pentru a pregăti cele mai gustoase preparate, pe care le vor servi ulterior bătrânilor şi celorlalte persoane găzduite de Aşezământul Social.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns