Antrenorul Gloriei, Ion Viorel, candidează pentru Primăria Buzăului

de Stiri Buzau Media

viorelAntrenorul echipei de fotbal Gloria Buzău, Ion Viorel, și-a anunțat pe Facebook candidatura pentru Primăria Buzău, din partea Partidului Social Românesc, formaţiunea politică a lui Mircea Geoană.

Nivelul de corupție din administrația locală a ajuns de neacceptat și a condus la urmări precum birocrația excesivă, lipsa locurilor de muncă, paralizarea economică a orașului și sărăcirea populației; Buzăul are nevoie de dezvoltare, iar buzoienii de protecție socială și am soluțiile necesare pe care să le implementez ca primar al Municipiului. Am fost sportiv de performanță și Buzăul are nevoie de performanță. Am fost și voi rămâne un om de cuvânt și un om de onoare, de aceea mă angajez în fața opiniei publice că voi conduce o campanie electorală decentă, civilizată, urmată de un mandat de primar în urma căruia să rămână realizări de care buzoienii să își aducă întotdeauna aminte. Așa să îmi ajute Dumnezeu! – a scris Ion Viorel pe Facebook.

Ion Viorel s-a născut pe 2 noiembrie 1967, la Mărăcineni, județul Buzău. Ca sportiv s-a remarcat în perioada petrecută la FC Steaua București, Oțelul Galați și VfL Bochum, iar ca antrenor, la clubul său de origine, FC Gloria Buzău, pe care l-a dus între 2005 și 2008 din liga a III-a până în primul eșalon.

În perioada 2004-2008 Ion Viorel a ocupat funcţia de consilier local al municipiului Buzău din partea Partidului Democrat Liberal, condus de Cezar Preda. Ultima experienţă politică a tehnicianului din Crâng a fost în 2012, când a candidat pentru un post de deputat din partea Partidului Ecologist Român.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns