Aurelia Mitrea a preluat, oficial, funcția de prefect al județului Buzău

de Stiri Buzau Media

13582300_757694471039213_1636588120_oNoul prefect al județului Buzău, Aurelia Mitrea, a fost investit astăzi în funcție în cadrul unei ceremonii la care a participat directorul  general al Direcţiei Generale pentru Relațiile cu Instituţiile Prefectului din MAI, Teodor Gheorghe.

Prin hotărâre a Guvernului, Aurelia Mitrea, consilier superior la Casa județeană de Pensii Buzău a fost delegată să îndeplinească cu caracter temporar atribuțiile de prefect al județului Buzău.

Cuprinsă de emoție, Aurelia Mitrea și-a rostit cu greu discursul după depunerea jurământului, precizând că își dorește o relație profesională „firească și legală” cu toate instituțiile buzoiene. Noul prefect a mai spus că este onorată că a fost selectată din lista de candidați pentru această funcție și a mulțumit premierului Dacian Cioloș pentru încrederea ce i-a fost acordată.

Aurelia Mitrea este soția preotului Marius Mitrea de la Parohia din Micro III, și a lucrat la Casa de Pensii ca șefă a Serviciului Accidente.

La investirea de astazi a fost prezent si fostul prefect George Sava care a tinut sa multumeasca tuturor pentru increderea si sprijinul acordat si care a mentioonat ca are un singur regret si anume acela ca nu a putut finaliza toate proiectele demarate in mandatul sau de Institutia Prefectului Buzau.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns