Bani de la Consiliul Județean pentru buzoianul rănit în Colectiv

de Stiri Buzau Media
Cătălin Ilnitch

Cătălin IlnitchConsiliul Județean Buzău a alocat luni prin dispoziția președintelui instituției suma de 25 de mii de lei, ajutor pentru buzoianul Cătălin Ilnitchi, grav rănit în incendiul din Colectiv, tînărul aflându-se acum într-un spital din Israel.

Totodată, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a făcut apel luni la instituții, persoane fizice și juridice, să doneze pentru buzoianul rîănit în incendiul din Colectiv.

Fiecare dintre noi a fost și este în continuare impresionat de tragedia care a avut loc în data de 30 octombrie în clubul Colectiv. Fiecare dintre noi este alături de victimele și de familiile acestora, cu un gând bun sau cu o rugăciune.

În tragedia din Colectiv a fost rănit și un buzoian. Este vorba despre tânărul inginer și fotograf Cătălin Ilnițchi, care se luptă acum, de pe un pat de spital din Tel Aviv, să supraviețuiască. Cătălin a fost transferat, duminică, la Spitalul Tel HaShomer din Tel Aviv, pentru a beneficia de tratament. Pentru a putea continua lupta, Cătălin are nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi.  Prietenii și familia îi sunt alături și au început o campanie de strângere de fonduri, banii urmând să fie folosit pentru tratament. Cred că este momentul să arătăm că suntem solidari cu Cătălin și cu familia lui și să contribuim, fiecare cu cât poate. Vă rog pe fiecare, instituții, persoane juridice sau persoane fizice, să contribuiți, pentru ca acest tânăr să poată primi ajutorul de care are atâta nevoie – a declarat luni președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Pentru ajutorarea lui Cătălin Ilnițchi, autoritățile au pus la dispoziție și conturi în euro sau lei:

RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR

RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON

RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD

deschise la Banca Transilvania

Titular cont: Neagu Tamara Adina SWIFT: BTRLRO22

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns