Buzăul deplânge moartea fulgerătoare a antrenorului de arte marțiale, Florin Burhală

de Stiri Buzau Media
florin-burhala
foto: adevarul.ro
florin-burhala
foto: adevarul.ro

Moartea fulgerătoare a antrenorului Florin Burhală a provocat un imens șoc în rândul buzoienilor care l-au cunoscut și care i-au apreciat rezultatele sportive celui care a fost unul dintre fondatorii Federației Române de Arte Marțiale.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău își exprimă regretul și transmite condoleanțe familiei pentru trecerea în neființă a celui care a fost președintele clubului de arte marțiale Sakura, BURHALĂ FLORIN.

”Dispariția sa tragică este o pierdere imensă pentru sportul buzoian și național, pentru Federația Română de Arte Marțiale , al cărui membru fondator a fost”, a transmis directorul DJTS Buzău, Romeo Lungu.

De asemenea, deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, deplânge moartea bruscă a antrenorului buzoian.

”Am primit cu mare tristeţe vestea dispariţiei fostului antrenor Burhală Ion Florin, presedintele organizatiei sectoriale nr.1, pe care destinul tragic l-a luat de lângă noi. Adio coleg şi prieten drag, rămâi în inimile noastre. Fie ca Bunul Dumnezeu să mângâie familia îndoliată şi să le dea putere tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat”, a transmis deputatul Marcel Ciolacu.

Florin Burhală a murit luni seară împreună cu un prieten bun de-al său, când se întorceau de la pescuit. La un moment dat, mașina în care se aflau cei doi s-a răsturnat în balta de la Luciu, fără ca vreunul din ocupanții mașinii să aibă vreo șansă la viață. Florin Burhală avea 54 de ani.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns