Buzoian prins cu permis fals de Republica Moldova, de polițiștii de frontieră de la Nădlac

de Stiri Buzau Media

received_945790588807337Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota — I.T.P.F. Oradea au depistat un buzoian, care conducea un autoturism marca Seat Cordoba, prezentând la control un permis de conducere fals.

Duminică, ora 22.49, la Punctul de Trecere a Frontierei NădlacII — Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Ion M., în vârstă de 40 de ani, din județul Buzău, la volanul unui autoturism marca Seat Cordoba, înmatriculat în Spania.
Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere.
Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care nu prezenta condițiile de formă și fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că buzoianul nu deține permis de conducere.
Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns