Buzoianul care ar fi ucis în Italia un cetățean german l-ar fi avut complice pe tatăl său

de Stiri Buzau Media

cara-1344069129Apar noi detalii în cazul bărbatului prins la Buzău, după ce a ucis la Roma, în Italia, un cetățean german pe care, se pare, îl cunoscuse pe o rețea de socializare.  Potrivit Pro Tv, ca să comită teribila fapta, românul a avut trei complici, printre care și tatăl lui, au stabilit anchetatorii italieni.

Toți cei care au participat la crimă au fost prinși după ce au fost dați în urmărire internațională. Omorul, spun anchetatorii italieni, a fost comis de Laurențiu Drăgan, care a fost capturat la Buzău.

Un complice de- al lui de 28 de ani a fost arestat la Galați, iar un altul a ajuns în arest, după ce a încercat să se ascundă în Norvegia. Și tatăl lui Laurențiu a fost reținut.

În adăpostul improvizat al bărbatului care cânta pe străzile din Italia, anchetatorii au găsit mai multe obiecte furate din locuința cetățeanului german. Crima a avut loc la începutul lunii noiembrie într-un cartier bun al Romei.

Victima avea 49 de ani și era managerul unui companii de cosmetice. Ca să ascundă omorul, românii au incendiat apartamentul cetățeanului german. La momentul atacului, presa italiană a spus despre criminali că ar face parte dintr-o rețea periculoasă de gigolo, venită din estul Europei.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns