Buzoienii, invitați la teatru, de Dragobete

de Stiri Buzau Media

De Dragobete, Consiliul Județean împreună cu Teatrul George Ciprian îi invită pe buzoieni la spectacolul „O ZIC DIN VIAȚA MEA”. Spectacolul este bazat pe situații, personaje și întâmplări inspirate din realitate, de care oamenii râd fără rezerve, fără limite și fără pauză. Un spectacol original creat de Toni Grecu și actorii Serviciului Român de Comedie, o invitație directă la râs și relaxare. Un show total: umor de text, de improvizație, stand-up, parodie, își scriu textele, le regizează și le joacă într-un spectacol de comedie dezinhibat, actual, spumos și inedit.

Anul trecut au fost oferite multe certificate de căsătorie temporară. S-au reînnoit jurăminte, s-au legat destine iar unii s-au căsătorit pentru o zi doar în glumă. Și în acest an certificate de căsătorie temporară vor fi oferite la finalul spectacolului. Dacă sunteți născut pe 24 februarie este, din nou, un motiv de sărbătoare. „Poarta lui Dragobete” este locul special amenajat pentru cei ce vor veni la Teatrul George Ciprian. Aici veți avea ocazia de a crea o amintire de neuitat, imortalizată într-o fotografie.

Sărbătoarea aduce și o serie de surprize pentru îndrăgostiți! Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc că  s-au căsătorit în data de 24 februarie.  Certificate de căsătorie temporară, șampanie, prăjituri, candy bar dar și alte surprize vor fi oferite de Consiliul Județean Buzău.

De asemenea, cuplurile care și-au unit destinele pe 24 februarie (în orice an), sunt așteptate la teatru cu certificatul de căsătorie (real, nu temporar!) și vor primi gratuit două locuri la spectacolul „O ZIC DIN VIAȚA MEA” din 24 februarie, ora 18:00. Anul trecut au fost prezenți în sală spectatori care sărbătoreau peste 30 de ani de căsătorie chiar pe data de 24 februarie. Biletele se pot achiziționa de la Teatrul „George Ciprian” Buzău. Pentru mai multe detalii legate de bilete, puteți suna la numărul 0740496561.

Știri despre: , ,