Ce au găsit polițiștii în mașina unui sucevean care tranzita Buzăul!

de Stiri Buzau Media
politie1

politie1Un control de rutină a dus la prinderea de către polițiștii buzoieni a unui contrabandist de țigări din județul Suceava.

Oamenii legii l-au oprit pe șosea întâmplător pe suceveanul de 27 de ani, în urma verificărilor ulterioare reieșind că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce, iar în urma controlului, în autoturism și în portbagaj, polițiștii au descoperit 75.000 de țigarete fără banderole fiscale.

Țigaretele, în valoare de aproximativ 37.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete.

Acesta este cercetat și pentru conducerea unui autovehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm.Sărat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infrcaționale.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns