Mini-bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Buzău la cerera unui angajator, un real succes

de Stiri Buzau Media

bursa-locuri-de-muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzau a organizat mini bursa locurilor de muncă pentru recrutarea a 150 de muncitori necalificaţi, în vederea angajării şi instruirii în meseria de confecţioner cablaje auto, în oraşul Ineu, judeţul Arad.

Joi 3 septembrie si vineri 4 septembrie, incepand cu ora 10, a avut loc la Centrul de Calificare Profesionala Buzau si la Punctul de lucru Rm. Sarat, selectia candidatilor, în total participand  aproximativ 300 de persoane.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa directorului executiv al AJOFM Buzau, Ionel Tociu, a angajatilor AJOFM şi a reprezentanţilor Delphi, firma angajatoare, precum si a presei buzoiene.

„In cele doua zile de desfasurare a evenimentului au participat la întâlnirea cu reprezentanţii companiei Delphi persoane din toate categoriile socio-profesionale,  tineri sau persoane peste 45 de ani, absolvenţi de liceu, beneficiari de venitul minim garantat, toţi cei care îşi doresc să muncească, chiar daca locul de munca presupune mobilitate. Motivați de faptul că nu se cere calificare/pregătire pentru funcția de confectioner/operator cablaj auto, de salariul oferit de companie, aproximativ 1.300 lei net/ lună și transport, cazare plus mese gratuite, de bonusurile oferite, cei prezenți au completat o cerere de angajare, urmând ca reprezentanții firmei Delphi să faca selectia în decurs de o săptămână.” a declarat domnul Ionel Tociu, director executiv AJOFM Buzau.

 Compania Delphi România oferă în localitatea Ineu, judetul Arad 150 de locuri de muncă cetăţenilor interesaţi din judeţul nostru, contract individual de muncă, salariu de 1.230 RON brut, bonus de prezenţă, bonus de performanţă, tichete de masă, al 13-lea salariu, ajutor social pentru diverse evenimente, asistenţă medicală, un transport pe lună către localitatea de domiciliu, cazare la pensiune sau hotel şi masă caldă, timp de 6 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului individual de munca.

In urma procesului de selectie a candidatior, dupa aplicarea procedurilor specifice, au rezultat 65 cereri de angajare la Buzau si 40 de cereri la Rm.Sarat ( 5 femei si 100 barbati), din totalul celor 300 de participanti, rata  cererii de angajare fiind de 35% din total solicitari.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns