Cine sunt cei care își dispută fotoliul de primar al municipiului Buzău

de Stiri Buzau Media

PrelucrataPrimăria municipiului Buzău este râvnită de 13 candidaţi care au la dispoziție o lună de zile să convingă electoratul să-i voteze. Lupta va fi, poate, mai crâncenă, dat fiind că desemnarea primarului se va face după un tur de scrutin și nu din două ca până acum.

Pretendenții la fotoliul de primar al municipiului Buzău

Constantin Toma (P.S.D.) are 57 de ani, este inginer şi om de afaceri, proprietar al Grup Romet. A fost senator P.S.D.

Ovidiu Anghel (P.N.L.) are 43 de ani şi este director al Electrica „Furnizare” Buzău, a fost subprefect şi a preluat şefia PNL Buzău de puțin timp, devenind candidat al formațiunii politice pentru Palatul Comunal.

Marius Vlăsceanu (P.N.Ţ.C.D.) lucrează ca şef de secţie la o unitate de producţie privată, cochetează cu artele şi poezia şi are 30 de ani.

Andrei Barac are 60 de ani, este expert auto şi a fost profesor si director la fosta Servagromec S.A. A lucrat apoi în Maroc, iar acum atacă Primăria Buzău din partea P.R.U.

Viorel Ion este antrenor al Gloriei Buzău, are 48 de ani şi a fost jucător la Naţionala de fotbal a României, la Gloria, Oţelul Galaţi, iar o perioadă a evoluat în Germania. Candidează din partea P.S.Ro.

Constantin Popa este senator U.N.P.R.

Ion Marin reprezintă Partidul Mişcarea Populară, are 54 de ani şi a fost comandant al I.P.J. Buzău până în primăvara lui 2012 după care a ieşit la pensie.

Andrei Neder (A.L.D.E.) este întreprinzător particular, fost handbalist de performanţă şi are 40 de ani.

Edmond Vasilică Buga Sfinteş (P.R.M.) este lider judeţean al partidului înfiinţat de Vadim Tudor, profesor de istorie şi scriitor.

Marius Eugen Constantinescu (Blocul Unităţii Naţionale) a fost director la Cultură, senator P.R.M. şi şef la Muzeul Judeţean.

Marius Silaghi, are 36 de ani, candidează din partea Partidului Ecologist Român.

Constantin Ionescu, candidat independent, are 49 de ani, a fost viceprimar şi consilier local P.N.L. Este șeful Serviciului Comercial la SC Compania de Apă SA Buzău.

Mircea Ion, independent, este administrator al unei firme de turism şi a activat în mai multe partide.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns