Consilierii județeni convocați la o nouă ședință extraordinară. Ce proiecte se iau în discuție astăzi dimineață

de Stiri Buzau Media

CJ-1Marţi dimineaţă, începând cu ora 10:00, consilierii judeţeni sunt convocaţi în şedinţa extraordinară, pentru a vota trei proiecte de hotărâre. Două dintre acestea se referă la reabilitarea a două porţiuni de drum judeţean aflat într-o stare avansată de degradare.

Este vorba despre DJ 204C, la Sărulești, extrem de afectat de alunecările de teren şi care prezintă pericol iminent de închidere a traficului rutier. Vor fi executate şi lucrări de consolidare a versantului, precum și rigole de scurgere a apelor. Al doilea drum care va intra în reabilitare este DJ 103P, la Bașca, Chiojdu, acolo unde vor fi refăcuți 1.6 km de drum, plus acostamente, drumuri laterale, elemente de protecţie, colectare, transport şi descărcare ape pluviale. Costul total al lucrărilor la cele două drumuri se apropie de 1.5 milioane de euro.

Un al treilea punct pe ordinea de zi a şedinţei se referă la modificarea şi completarea Programului de Achiziţii Publice al Consiliului Judeţean Buzău în anul 2016.

Proiectele de hotărâre incluse pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Buzău:

  1. Aprobarea documentaţiei tehnico-economice – faza Proiect tehnic, pentru investiţia ”Restabilire circulaţie şi refacere DJ 204C, km 81+200, comuna Sărulești, judeţul Buzău”
  2. Aprobarea documentaţiei tehnico-economice – faza Proiect tehnic, pentru investiţia ”Modernizare DJ 103P, tronson km 3+900-5+500, comuna Chiojdu, sat Başca, judeţul Buzău”
  3. Modificarea şi completarea Programului de Achiziţii Publice al Consiliului Judeţean Buzău în anul 2016
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns