Consiliul Judeţean Buzău caută parteneri pentru un proiect derulat cu fonduri europene

de Stiri Buzau Media

CJConsiliul Judeţean Buzău a lansat pe site un anunţ prin care anunţă că instituţia are nevoie de parteneri care să vină drept sprijin în cadrul unui proiect ce ar urma să se deruleze cu fonduri europene. Acesta face referire la creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice, iar implicarea unor parteneri ar putea consolida punctajul şi capacitatea de implementare a proiectului formulat de Consiliul Judeţean Buzău. Iată cum arată anunţul CJ:

În contextul lansării Programului Operațional Capacitate Administrativă – POCA 2014-2020, autoritatea publică județeană intenționează depunerea unei cereri de finanțare pe Axa prioritară 2 – Administrație și sistem judiciar accesibil și transparent, Obiectiv strategic 2.2 – Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice.
Pentru a consolida atât punctajul, cât și capacitatea de implementare a unui astfel de proiect, Consiliul Județean Buzău are în intenție selecția de parteneri care să îndeplinească următoarele cerințe minime:
– experiență anterioară în implementarea de proiecte finanțate din fonduri externe nerambursabile;
– experiență anterioară în cadrul unor parteneriate cu instituții publice;
– experiență anterioară în implementarea de proiecte, având ca activități referitoare la transparență, etică, integritate și anticorupție.
Intenția de a participa va conține:
– scrisoare de intenție prin care să își exprime interesul;
– declarație pe propria răspundere cu privire la eligibilitatea, capacitatea operațională și financiară de implementare a proiectului;
– declarație pe propria răspundere privind respectarea obligațiilor de plată la bugetul statului a tuturor taxelor și impozitelor.
Toate documentele, semnate și ștampilate vor fi trimise la sediul Consiliului Județean Buzău din b-dul N. Bălcescu nr. 48 până cel târziu 19 februarie 2016, orele 12:00. Persoana de contact: consilier juridic Sava Ionuț, tel. 0238-414112 int. 209.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns