Deputatul Marcel Ciolacu intervine în ”SCANDALUL MĂRĂCINENI”

de Stiri Buzau Media

12669514_696184557190256_5291382644565335487_nÎntr-un comunicat primit din partea deputatului Marcel Ciolacu, dar și pe pagina sa de socializare, acesta face apel la calm și invită la masa tratativelor pe toți cei care sunt implicați în scandalul privind anumiți operatori de transport în comun, pe raza localităților Mărăcineni-Săpoca.


Problema zilei este, fără doar și poate, situația creată cu privire la transportul în comuna Mărăcineni. Cu adevărat trebuie făcută o modificare legislativă, astfel încât transportul în comun din municipii să poată opera legal şi în comunele limitrofe, mai ales că,
mulţi locuitori ai acestor localităţi îşi desfăşoară activitatea profesională în municipiile reşedinţă de judeţ.
Da, asta este o realitate şi se impune această modificare legislativă, deoarece cetăţenii trebuie protejaţi de orice abuz al unor operatori economici atunci când apare o situaţie de exclusivitate sau de înţelegere, iar preţul unui bilet este doar produsul unui abuz.

În acest moment voi sesiza oficiul concurenţei şi instituţiile abilitate ale statului să intervină pentru protejarea cetăţenilor comunei Mărăcineni faţă de un abuz al operatorilor de transport în comun. Am purtat deja discuţii şi cu domnul Neagu Petre, preşedintele Consiliului Judeţean şi vom cauta cele mai bune soluţii.

Îndemn pe toată lumea la calm și îi aștept la discuții constructive pe cei implicați, astfel încât să putem rezolva cât mai curând această problemă – a mai spus deputatul Marcel Ciolacu.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns