Dezastru la încadrările în Poliţie din sursă externă! 120 de candidaţi, inapți psihologic

de Stiri Buzau Media

politiaDoar puțin peste o treime dintre cei 637 de candidați înscriși pentru angajări din sursă externă pe cele 40 de posturi de la secții rurale, scoase la concurs de Inspectoratul Județean de Poliție Buzău, au trecut de probele eliminatorii şi vor merge mai departe pentru probele sportive şi testul scris.

Asta după ce, din 368 de candidați testați psihologic, 120 au fost declarați “inapt”.

Astfel, doar 248 vor merge mai departe pentru probele sportive și testul scris.

Și la nivel național, doar puţin peste o treime dintre cei 26.155 de candidaţi înscrişi pentru angajări din sursă externă în cadrul MAI au trecut de probele eliminatorii, anunţă reprezentanţii MAI.

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii MAI anunţă că 9.114 de candidaţi merg mai departe în cadrul concursului de angajare din sursă externă, după ce au promovat primele probe eliminatorii. Aceştia reprezintă puţin peste o treime din cei 26.155 de oameni înscrişi pentru cele 1.873 de posturi disponibile.

“Până în prezent, cei 26.155 de candidaţi înscrişi pentru cele 1.873 de posturi au avut de trecut probele medicale, testarea psihologică, precum şi verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt de agenţi de ordine publică pentru secţiile de poliţie din mediul rural şi din Municipiul Bucureşti”, se arată în comunicatul MAI.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns