Doi ani de când cameramanul Laurențiu Păun nu mai este. Șoferul care l-a trimis la ceruri abia a fost trimis în judecată

de Stiri Buzau Media

laur-paunAu trecut doi ani de când cameramanul TV Buzău Laurențiu Păun a plecat la ceruri în timp ce își făcea meseria pe teren. Moartea lui nu a fost încă răzbunată. Șoferul de origine italiană care l-a accidentat mortal a fost trimis recent în judecată pentru ucidere din culpă. În tot acest timp ela a fost cercetat sub control judicar și a avut interdicție de a părăsi țara.

În după-amiaza zilei de 2 martie 2014, Laurențiu Păun, însoțit de Laurențiu Marinov, a mers la locul unui accident mortal produs pe varianta ocolitoare a municipiului. După ce au filmat la locul respectiv, cei doi s-au îndreptat către redacție, însă pe drum, tot pe șoseaua de centură, au observat o mașină avariată și ieșită în decor. S-au oprit să vadă ce s-a întâmplat. După numai câteva minute, Laurențiu Păun, care se afla în afara părții carosabile, avea să fie spulberat de un autoturism Mercedes condus de un italian care a scăpat bolidul de sub control și a ieșit în decor. Reporterul, Laurențiu Marinov, s-a ferit în ultimul moment. În schimb, pentru cameramanul Laurențiu Păun, impactul a fost fatal. Echipele de salvare sosite la fața locului nu au mai putut face nimic. Laurențiu s-a stins cu o lună înainte de a împlini 31 de ani. Ulterior fost declarat, post-mortem, cetățean de onoare al municipiului Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns