Doina Tudor, senator PNL de Buzău, despre plecarea lui Ponta: “O demisie care a venit târziu, dar mai bine decât niciodată”

de Stiri Buzau Media

big_tudor_doina_ancaSenatorul PNL de Buzău, Doina Tudor reacționează după demisia premierului Victor Ponta.  Într-un comunicat de presă, parlamentarul de Buzău critică întârzierea cu care Ponta a făcut pasul pe care oamenii i l-au cerut în stradă, după tragedia din Colectiv.

Am așteptat-o acum un an, am așteptat-o în iunie.

Trebuia să existe o manifestație spontană, o mare de oameni indignați, nefericiți, revoltați, răniți profund, care să iasă în stradă și să strige din tot sufletul ” Vrem demisia!

Presiunea străzii, a oamenilor pe care ar trebui în activitatea noastră să-i respectăm și să-i onorăm minut de minut, a izbândit !

Frica a reușit să determine acest Guvern să plece, iar Ponta a reușit să spună un adevăr: nu se poate pune cu oamenii!

Ar fi trebuit să le asculte demult cererile.

A stricat imaginea țării, imaginea noastră, a stricat poziția partidului său ! O demisie care a venit târziu, dar mai bine decât niciodată !
Mă plec în fața celor care au reușit să facă o bucată din dreptatea așteptată de toți !”, a transmis Dointa Tudor, senator PNL de Buzău. 

1 comentariu
  • E jenant dar adevarat !
    Aceasta doamna nu a inteles nimic din manifestatiile mai mult sau mai putin spontane !
    Detinatoarea unei averi fabuloase , “doamna acesta ” dansatoare la bara , culeasa de un analfabet , a reusit impreuna cu acesta sa adune averi colosale , ignorand si eludand tot ceea ce insemna legislatie in aceasta tara; tocmai ea si alti ca ei vorbesc de tragedia care a afectat atatia oameni?
    Sa fie oare adevarat ca in piata au fost liberali , asa cum spune Blaga?

Lasă un răspuns