Duminică, în intervalul orar 15.00 – 18.00 , 19 apeluri de urgență la 112

de Stiri Buzau Media

smurdISU Buzău ne informează: În urma monitorizării situaţiei operative de pe raza judeţului Buzău, ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate,în intervalul orar 15:00 – 18:00, prin sistemul 112 s-au primit 19 apeluri de urgenţă.

– La ora 14.58 s-a semnalat prin sistemul unic de urgenţă 112 că, în localitatea Căldărăşti, 1 persoană adulta (Anghel Ion) în vârstă de 50 ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace manifestă convulsii. La fata locului s-a deplasat un echipaj SAJ Buzau însoţit de antimergator din cadrul Drumuri Naţionale.

– La ora 15.49 s-a semnalat prin sistemul unic de urgenţă 112 că, în localitatea Bălăceanu, 1 persoană adultă, cu dispnee. La fata locului s-a deplasat un echipaj SAJ Buzau însotit de antimergator din cadrul Drumuri Judeţene.

– La ora 17.28 s-a semnalat prin sistemul unic de urgenţă 112 că, în satul Amara comuna Balta Albă, un copil în vârstă de un an prezintă febră şi dispnee.La faţa locului se deplasează trei autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, dintre care o autospecială freză, o autospecială şenilată şi o autospecială de transport personal şi victime multiple, care au fost dislocate în zonă de la alte inspectorate la ordinul I.G.S.U.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns