Elevii scapă de cursuri de Ziua Internaţională a Educaţiei

de Stiri Buzau Media

Elevii scapă de cursuri de Ziua Internaţională a EducaţieiLuni, 5 octombrie, elevii vor  merge la şcoală dar vor fi mai relaxați ca oricând pentru că nu vor avea lecții și nici extemporale. Și asta pentru că pe 5 octombrie se sărbătorește  Ziua Internaţională a Educaţiei.

Potrivit unui ordin al ministrului, unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare vor decide cum vor marca ziua de 5 octombrie – Ziua Internaţională a Educaţiei, dar şi data de 5 iunie – Ziua învăţătorului, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ preuniversitar.

Cel mai probabil, la Buzău, elevii vor merge la ore însă nu vor avea cursuri ci vor participa la diverse activități ce țin de semnificația zilei de 5 octombrie, fiecare școală urmând să decidă programul zilei.

În plus, Inspectoratul Școlar în colaborare cu Direcția de Sport și Tineret Buzău organizează în această zi Crosul „Ziua Mondială a Educației”, competiție ce se adresează tuturor elevilor din învățământul primar și gimnazial. Înscrierile la concursul de cros se fac în ziua competiției, începând cu ora 9.00 la intrarea în Parcul Tineretului.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns