Escroci cer bani în școli pentru cazuri așa-zis umanitare, folosindu-se de documente falsificate cu numele și semnătura șefului ISJ

de Stiri Buzau Media

received_938149696238093Inspectorul şcolar general, prof. Nela Wamsiedel, a sesizat Poliţia după ce anumiți indivizi ar fi cerut bani în școli pentru cauze, pretins umanitare., folosindu-se de numele său şi un document ce poartă o semnătură falsificată. Nela Wamsiedel susţine că documentul pe care îl prezintă cei care colectează fonduri nu este un document oficial, nefiind emis de Inspectoratul Şcolar, iar semnătura nu-i aparţine, totul fiind un fals. Printr-o circulară, șefa IŞJ le-a cerut directorilor şcolilor din judeţ să nu dea curs solicitărilor venite din partea acelor persoane.

Am fost înştiinţată că în unităţile şcolare din Judeţul Buzău se colecteză fonduri de către diferite asociaţii sau ONG-uri, folosindu-se documente falsificate pe care apare acordul dat de inspector şcolar general Wamsiedel Nela, cu număr de înregistrare din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău. Precizez că acordul, semnătura nu-mi aparţin iar data de înregistrare este nereală. Vă rog să nu daţi curs acestor solicitări, întrucît acceptul pentru astfel de acţiuni îl voi da numai după o verificare amănunţită. Deoarece şi săptămîna trecută am avut o astfel de solicitare, tot falsificată, mă văd nevoită să solicit sprijinul Poliţiei Municipiului Buzău – a transmis Nela Wamsiedel în adresa care a fost postată și pe site-ul ISJ Buzău.

Polițiștii au demarat deja verificările în acest caz.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns